Jurnalistă, gafă în disputa cu Dragnea. Ciutacu: Îngroapă tot

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Jurnalistul Victor Ciutacu a criticat o jurnalistă de la un post de televiziune din cauza erorii pe care a făcut-o într-o întrebare adresată liderului PSD, Liviu Dragnea. 

Jurnalista a susținut că au fost pierduți 330 de miliarde de euro de ieri din cauza anunțului despre OUG făcut de Guvern. În realitate, nu putem vorbi despre miliarde, ci despre milioane. Și nu despre euro, ci despre lei. Rezultă 330 milioane de lei. 

"Poate cineva să-i spună discret eroinei de la Digi care se luptă live, cu pieptul bombat, cu Dictatorul cu Mustață că o pierdere de 330 miliarde euro într-o zi la bursă îngropa lejer toată economia Europei și-i făcea și pomana de 7 ani? Sper că n-o ascund deontologii vreo săptămână și pe asta ca pe aia plină de atitudine care, între două strâmbături expresive, l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a trecut și el cumva prin Piața Universității. Tinerele talente trebuie promovate, susținute, încurajate, prezentate generației tinere ca exemple de succes. În definitiv, nici creierul, nici informarea, nici documentarea, nici măcar talentul nu se mai poartă", a scris Victor Ciutacu pe Facebook. 

Vezi și: Dragnea: Cine face greșeala să aștepte ceva de la Iohannis se păcălește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel