Jurnalistă, despre Andrei Caramitru: Trebuie să explice. Ce este atât de ilegitim?

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Jurnalista Sidonia Bogdan a făcut un comentariu vizavi de Andrei Caramitru, membru USR.

”Andrei Caramitru e una dintre cele mai aberante voci ale USR. Are viziuni de surveillance asupra populatiei, chipurile masuri anticoruptie, ameninta ca atunci cand vine el la guvernare, rezolva el cu niste softuri hotia romaneasca, bate campii cu Rusia, desi se vede din avion ca omul nu are nicio calificare pe extern, ataca jurnalistii etc.

Am spus ca o astfel de voce de politician care are ca tema dominanta anticoruptia ar trebui sa o inceapa cu el. Sa explice de unde a avut banii pentru conacul monument istoric, sa spuna numele firmele cu care si a reabilitat conacul, daca companiile de consultanta la care a fost director au avut contracte cu statul român, daca firmele sale au avut legaturi cu TNB-ul unde tatal este director, asa cum a dezvaluit presa intr o ancheta. Repet, mi se pare de bun simt sa arati transparenta totala, daca nu ai nimic de ascuns si ai ca tema dominanta anticoruptia. Eh.. care a fost reactia unor useristi? Sunt pesedista.

Este politician cu mari planuri in aparatul de stat. Ce este atat de ilegitim sa isi explice veniturile?”, a scris, pe Facebook, Sidonia Bogdan, jurnalistă VICE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel