Urmărește emisiunea live


Jurnalistă de la Antena 3, întâlnire cu cuscrul lui Dincă: El este un pedofil. Mi-a fost o silă!

Jurnalista Yevgeniya Kironaki, de la Antena 3, a vorbit despre întâlnirea sub acoperire pe care a avut-o cu cuscrul lui Gheorghe Dincă, afirmând că este sigură că acesta este un pedofil. Ba, mai mult, i-a făcut și o propunere indecentă, în schimbul unei sume de bani.

"M-am dus să stau de vorbă cu el. Aveam nişte ochelari de soare pe ochi. Eu am 1,50. Au fost nişte momente foarte grele. Ca femeie, a trebuit să suport nişte lucruri de care îmi este silă. Este extrem de vulgar. El este tatăl Alinei, soţia lui Daniel Dincă, fiul cel mare al lui Daniel Dincă. Cu mine s-a comportat aşa cum este el, vulgar. Nu a fost nevoie să mint sau să zic ceva despre mine. El văzându-mă mică, a crezut că sunt mult mai mică eu, ca vârstă. El este un pedofil, nu am dubii, pentru că la un moment dat, când stăteam de vorbă, au ieşit nişte fetiţe de vizavi şi ce a fost la gura lui.. Era convins că fetele se uită la el nu ştiu cum, că vor nu ştiu ce. Eu nu ştiu dacă sunt în siguranţă acele fetiţe.

Omul este bolnav. Orice femeie trece pe lângă el sau îi aruncă vreo privire el are impresia că îl plac şi că de fapt el poate avea pe oricine. Mi s-a şi lăudat că el şi cu cuscrul său au avut foarte multe femei, minore şi deosebirea dintre ei doi este că el le cinstește, nu le ia cu japca. Mi-a propus o sumă foarte mare de bani pentru a întreţine relaţii intime şi tot încerca să mă invite la o cafea în casă. Îmi este foarte greu să vorbesc pentru că mi-a fost o silă...", a povestit jurnalista Yevgeniya Kironaki, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"A spus ca va fi arestat că a dus fetele în Italia"

"Mi-a spus că l-a bătut ginerele, nu a vrut să spună de ce, dar a spus ca va fi arestat că a dus fetele în Italia. Nu am înţeles clar dacă cele două fete sau fetele în general. Când am pus întrebări a zis că nu vorbeşte despre asta", a mai spus jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel