Jurnalista Corina Matlinschi, jefuită în timpul unei transmisiuni live. IPJ Ialomiţa, reacţie: Cercetările continuă

 Corina Matlinschi sursă: Facebook
Corina Matlinschi sursă: Facebook

Jurnalista Corina Matlinschi a fost jefuită în timpul unei transmisiuni live din judeţul Ialomiţa. La faţa locului a venit un agent de poliţie care a luat o declaraţie, dar care nu a depus foarte multe eforturi pentru a găsi hoţul. Ba mai mult, spune jurnalista, jefuitorul i-a adus rucsacul înapoi, aparent la sugestia oamenilor legii. 

IPJ Ialomiţa reacţionează, la câteva zile după ce jurnalista a povestit totul.

"Conducerea IPJ Ialomița a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de gestionare a plângerii înregistrate și a felului în care s-a acționat pentru soluționarea acestui caz. Verificările sunt realizate de ofițeri din cadrul Biroului de Control Intern din cadrul IPJ Ialomița. Cu privire la faptele semnalate, la data de 14 august a.c., un bărbat de 33 de ani a sesizat că i-au fost furate din autoturism două rucsacuri, haine, acte și carduri.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul, împreună cu alte două persoane, se aflau în localitatea Manasia pentru a face un reportaj referitor la un eveniment produs cu o zi înainte. În timp ce desfășurau activități jurnalistice, persoane necunoscute au sustras din autoturismul acestora, lăsat neasigurat, două rucsacuri, acte, bani și alte bunuri personale. În urma activităților informativ-operative și de cercetare la fața locului, polițiștii au depistat autoturismul cu care s-ar fi săvârșit furtul și de asemenea conducătorul acestuia. Având calitatea de complice, șoferul, un bărbat de 34 de ani, a fost reținut în aceeași zi, pe bază de ordonanță, fiind introdus în CRAP Ialomița.

În cauză cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni”, precizează IPJ Ialomița, într-un comunicat de presă. 

CITEŞTE AICI POVESTEA SPUSĂ DE JURNALISTA CORINA MATLINSCHI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel