Jurnalist România TV, lecție de viață: Dacă nu ajungeam în orfelinat, nu cred că eram aici

Rafaelo Vargo
Rafaelo Vargo

Rafaelo Varga, reporter la România TV, cel care i-a impresionat în trecut pe jurații „X Factor” cu vocea și povestea sa de viață, a făcut mărturisiri emoționante, în prima zi de Paște, în emisiunea Cristinei Șincai.

Momentul lui Rafaelo Varga pe scena „X Factor" se numără printre cele mai emoţionante din concurs. Atunci, nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor, pe care i-a cucerit. De la Ștefan Bănică a smuls primele lacrimi din concurs. Viaţa lui s-a schimbat complet de la apariţia pe scena „X Factor". Visul de a deveni reporter îl avea încă din 2015.

Duminică, în prima zi de Paște, a făcut mărturiri emoționate la România TV, unde este reporter.

„M-a marcat foarte mult copilăria și am încercat să mă distanțez de momentele care nu îmi fac bine. Perioada orfelinatului nu e o perioadă tocmai ok. (...) Trebuie să le spunem copiiilor că școala e cea mai importantă. Nu am avut șansa de a fi în sânul unei familii și atunci trebuie să ne axăm pe școală, pe învățătură, pe a evolua. Asta ne ajută după 18 ani petrecuți în casa de copii. Ține de tine cât de mult vrei să evoluezi", a spus Rafaelo Varga în platoul România TV.

„A fost o lecție. O perioadă care m-a dus în punctul în care sunt eu acum. Dacă nu ajungeam în orfelinat, nu cred că ajungeam în locul în care sunt. La casa de copii am avut un pat, o masă, profesori care m-au ajutat să învăț. În tot răul a fost un bine. Încerc să văd binele din toată perioada aceea. Sunt un om binecuvântat, care a primit șansa de a face ceea ce îi place", a mai spus acesta în emisiunea Cristinei Șincai.

X FACTOR - Rafaelo Varga

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel