Jurnalist Realitatea, revoltat: "Dacă întrebi PNL de sănătate, ești pupincurist PSD, în viziunea unora"

Jurnalistul Realitatea TV, Bogdan Muzgoci spune că a fost asaltat cu mesaje pline de ură după ce ar fi îndrăznit să pună întrebări deranjante miniștrilor PNL. Muzgoci spune că a fost acuzat că este PSD-ist. 

"Văd că primesc o tonă de hate pentru emisiunea de ieri. Se pare că dacă îndrăznești să întrebi și PNL-iști de sănătate în emisiunea ta, ești pupuncurist PSD, in viziunea unora. N-am fost și nu voi fi niciodată un simpatizant înfocat al vreunui partid sau al unui politician. Consider că e greșit și dacă o faci ieși din presă, și avem exemple a căror decizie o respect. Nu intru în detalii că și Rareș Bogdan și Moise Guran îmi sunt prieteni. Ați fost educați greșit să credeți că în România, un jurnalist trebuie să aleagă o tabără. Nici un patron al vreunei televiziuni la care am lucrat nu mi-a spus niciodată ce să scot pe gură sau ce întrebări să pun! Și de aia am 10 ani de teren și trăiesc din salariul muncit çând alții au ajuns părerologi după un stand-up, două fițuici scrise și o ventuză unde trebuie.

Trendul ăsta că un jurnalist al unei televiziuni în care credeți trebuie înjurat că a deranjat și PNL, printre altele, trebuie să dispară. Mai ales că vine de la unii care se bat cu pumnii în piept că sunt anti-comuniști, anti-cenzură și anti-nașpa în general. Nu știe niciunul dintre haștagiști când mă beștelește că, de două săptămâni, alerg după ministrul sănătății să îl chem în emisiune și se tot ascunde prin birouri și după consilieri. De ce îi e frică? Mor copii de gripă și țara are nevoie de legea vaccinării nu de modificat legislația electorală ca să umplem și burta viitorilor primari PNL.

Dacă v-am deranjat că sunt sceptic cu toți, înseamnă că mi-am făcut meseria. Voi rămâne sceptic pentru că așa cred că e mai bine și mai corect. Voi deranja pe toată lumea, fără discriminare, dacă le vine rândul," este mesajul lui Bogdan Muzgoci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel