Jurnalist de la Realitatea TV, urmărit în Caracal: ”Mi s-a părut suspect că avea așa ceva. Asta e ipoteza mea”

cazul Caracal
cazul Caracal

Bogdan Muzgoci, realizator la Realitatea TV, a relatat ce a pățit în Caracal după ce a mers acolo pentru a afla mai multe detalii despre tragedia care șocat o țară întreagă.

Bogdan Muzgoci a povestit că a fost urmărit de un bărbat din Caracal care avea un telefon Nokia 110, o ediție care are o problemă de soft care face dificilă stabilirea de către poliție a numărului de pe care se trimit SMS-uri.

”Ipoteza mea după propria experiență în Caracal. Imediat după ce eu și Nicu Cernat am identificat și publicat imaginile cu mașina albastră, echipa noastră a fost urmărită de mai mulți indivizi. Ne-au urmărit inclusiv in restaurant, în pauza de masă dintre filmări. Aici am reușit să identific personajul și să ii fac niște poze.

Ce mi s-a părut suspect este faptul că, deși avea un smatphone, deținea și un telefon Nokia 110. O anumită editie de Nokia 1100 are o problema de soft care face dificila stabilirea de catre politie a numarului de pe care se trimit SMS-uri.

Cei care vor sa trimita SMS-uri fara sa poata fi rapid localizati pot fi interesati de un astfel de telefon. Prețul unui asemenea dispozitiv, aparent rudimentar costă câteva sute de euro și este folosit de oamenii care vor să nu fie interceptați ușor. Totodată, când am trecut pe lângă masa lui (a venit singur și s-a așezat la masa vecină), am observat că ne căuta pe internet după nume.

Am reușit să văd în telefonul lui smartphone cum deschisese o căsuță în care căuta "muzgoci" și "realitatea tv" pe Google. Auzise numele meu rostit în discuțiile dintre mine și colegii mei la masă. Exclus ca individul să fie anchetator sau polițist. Era prea imprudent în a-și ascunde intenția de a ne urmări pe noi. Ce cred, de fapt, și e pură opinie personală: e vorba de o rețea. Cine s-a dus la Gheorghe Dincă acasă în timp ce el era în Craiova? Dacă el a zis că a ucis-o dupa ora 11 30, cum a ajuns el acasă dacă la 12 era în Craiova?”, a povestit Bogdan Muzgoci pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI INTERVIUL CU DAN ANTONESCU DESPRE CAZUL CARACAL:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel