Jurnaliștii Antena 3 au dat lovitura în 2015

Jurnaliștii Antena 3 au dat lovitura în 2015.

Antena 3 a fost cel mai urmărit post informativ din România pe parcursul anului 2015, conform cifrelor furnizate de către Kantar Media. Cu o medie de 2 puncte de rating şi 8.4% market share, Antena 3 a condus clasamentul televiziunilor de ştiri şi s-a situat imediat după cele mai importante posturi generaliste, Pro tv şi Antena 1, în ierarhia generală.

Cei mai mulţi români au ales să urmărească Antena 3 şi seara, postul înregistrând o medie de 3.6% rating şi 7.8% cotă de piaţă.

De asemenea, în clasamentul celor mai urmărite programe difuzate de posturile de ştiri întreg anul 2015, Antena 3 conduce detaşat, ocupând primele 13 poziţii consecutiv. Pe locul întâi se situează Sinteză Zilei cu Mihai Gâdea, urmează apoi teledonul naţional "Români împreună", organizat de trustul INTACT pentru victimele tragediei de la Colectiv, iar pe locul 3, Radu Tudor, cu "Punctul de întâlnire".

În medie, 2.744.000 de telespectatori din mediul urban cu vârsta peste 18 ani au vizionat cel puţin un minut programele difuzate de Antena 3 în anul 2015, cu 310.000 de persoane mai mult faţă de cât a înregistrat următorul post tv din nişă, notează Antena 3.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel