EXCLUSIV  Jurnaliști ARESTAȚI din GREȘEALĂ. Tatulici, dezvăluiri: S-au acutizat MIZELE. Mijloace ÎNGROZITOARE- VIDEO

Jurnalistul și scriitorul Mihai Tatulici a fost invitat la interviurile DC News, unde a vorbit despre presă, arestări și Putere.

Mihai Tatulici a fost întrebat marți, în cadrul interviurilor DC News, dacă ar vedea un act de disidență într-o televiziune privată. "Nu, pentru că piața media e din ce în ce mai săracă, din ce în ce mai mică și oamenii preferă să nu-și riște pielea, să încalce vreo regulă a patronului. Doi, e foarte complicat astăzi pentru că s-au acutizat mizele, adică mizele sunt tot mai mari, mult mai mari.", a răspuns Mihai Tatulici.

Întrebat despre care ar fi mizele mari puse în joc, acesta a răspuns:

"Mizele sunt să fii împotriva guvernului de dimineață până seara, împotriva lui Dragnea, împotriva lui Tudose, împotriva tuturor, împotriva întregului Parlament, dar cu argumente, cu anchete, cu dezvăluiri, cu d-astea. Niciun patron nu se riscă, pentru că Puterea are acum mijloace să te rezolve financiar în doi timpi și trei mișcări. E complicat. E un echilibru extrem de fragil între putere și restul lumii în care se uzează de mijloace nu imorale, că imorale e chiar comic, de mijloace îngrozitoare. O să râdeți, dar eu știu oameni care au fost arestați 24 de ore pentru asemenea motive. Au fost arestați... din greșeală. E complicat, mizele sunt mult mai mari, situația României e mai critică astăzi decât era în 1992, mult mai critică ", a declarat jurnalistul Mihai Tatulici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel