Jurgen Klopp nu vede niciun club capabil să-l cumpere acum pe Mbappe (PSG)

Antrenorul Jurgen Klopp (FC Liverpool) a opinat că în prezent niciun club nu îşi permite să-l cumpere pe starul francez Kylian Mbappe de la Paris Saint Germain, relatează AFP.

Să cumperi un jucător de acest calibru este dificil. Şi eu nu văd, pentru moment, niciun club capabil să-l cumpere pe Mbappe de la PSG. Inclusiv noi. Aşa de simplu este., a declarat Klopp, sâmbătă, înainte de derby-ul de duminică cu campioana Manchester City din Premier League.

Klopp a vorbit despre cazul Mbappe, după ce antrenorul Zinedine Zidane (Real Madrid) a evocat marţi dorinţa declarată a starului francez de a juca, într-o zi, pe Santiago Bernabeu.

Tehnicianul francez a fost interesat să-l aducă pe Mbappe la Liverpool şi a avut o întâlnire cu jucătorul şi anturajul lui în 2017.

Din punct de vedere sportiv, nu există niciun motiv să nu-l angajezi. Ce jucător este! Dar este vorba de bani şi nu există nicio şansă, absolut niciuna. Regret că distrug această poveste, a concluzionat Klopp.

Mbappe a fost transferat de Monaco la PSG în 2017 pentru 180 milioane euro şi a semnat un contract valabil până în 2022.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel