Jurgen Klopp, antrenor Liverpool: Suntem în vârful fotbalului european

BAYERN - LIVERPOOL. Rezultat final în Liga Campionilor, optimi
BAYERN - LIVERPOOL. Rezultat final în Liga Campionilor, optimi

Antrenorul echipei Liverpool, germanul Jurgen Klopp, a declarat, miercuri seara, după ce ''cormoranii'' s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că formaţia engleză se află în vârful fotbalului european. 

A fost o seară mare, cu un pic de umbră, accidentarea lui Henderson, dar sper să nu fie prea gravă. Nu sunt multe echipe care se pot lăuda că au eliminat-o pe Bayern. Suntem pe drumul nostru şi să transmitem un astfel de semnal este întotdeauna bine. (...) E un pas mare pentru noi. Am stabilit o referinţă, iar acest club minunat este în vârful fotbalului european, a declarat Klopp, citat de agenţiile internaţionale de presă. În repriza secundă am controlat mai bine jocul, ne-am arătat colţii. Am jucat fotbal, am fost puternici, ne-am apărat bine. Bayern este o echipă de mare calitate, dar am impresionat-o, a mai spus tehnicianul german.

Calificare fără emoţii



Liverpool s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 3-1, miercuri seara, în deplasare, în manşa secundă a optimilor de finală. Liverpool, după 0-0 pe Anfield Road, a reuşit să deschidă scorul în Bavaria, prin senegalezul Sadio Mane (26), în urma unei erori a portarului Manuel Neuer, aflat la meciul 100 în Champions League. Bayern a egalat în urma autogolului înscris de camerunezul Joel Matip (39). Cormorani au mai marcat de două ori după pauză, prin fundaşul olandez Virgil van Dijk (69) şi prin acelaşi Mane (84). 

Vezi şi: Cătălin Predoiu, audiat - update

Dragnea - Caramitru, dosar. Decizie a magistraţilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel