Juncker, avertisment către opoziție. Zoană: ”PNL se preface că nu a înțeles asta”

Juncker, avertisment către opoziție. Zoană: ”PNL se preface că nu a înțeles asta”
Juncker, avertisment către opoziție. Zoană: ”PNL se preface că nu a înțeles asta”

Gabriela Zoană susține că Juncker a transmis un avertisment către Opoziția din România, iar PNL se preface că nu a înțeles asta.

”Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis un avertisment către Opoziția din România. Pentru a comenta mesajul domniei sale și pentru membrii PNL care se prefac că nu l-au înțeles, voi traduce esența acestuia: România este pregătită 100% pentru a exercita președinția Consiliului Uniunii Europene, dar riscă să se prezinte ca o țară dezbinată în aceste 6 luni.” susține eurodeputatul PSD Gabriela Zoană, într-un comunicat de presă primit la redacție.

”Pentru că cei de la PNL pretind că mesajul nu li se adresează, le reamintesc că Juncker a fost acum câteva luni martorul modului în care eurodeputații PNL au inițiat și votat o rezoluție împotriva propriei țări în plenul Parlamentului European, un precedent nemaiîntâlnit până acum.

A fost nevoie să vină Anul Centenarului, să se împlinească 100 de ani de la Marea Unire, pentru ca eurodeputații PNL să arate Europei o altă față a oficialilor români: cea în care reprezentanții națiunii române își atacă propria țară și votează sancțiuni împotriva acesteia. Juncker a asistat la acel spectacol grotesc și a văzut eurodeputații străini votând în favoarea României, în timp ce eurodeputații români votau împotriva ei. La acest episod face referire președintele Comisiei Europene atunci când apreciază că România se va prezenta ca o țară dezbinată. Orgoliile politice ale Opoziției, în frunte cu președintele Iohannis, au dus la această apreciere.” mai artă documentul citat.

Citește și: Interviu Junker. Ministrul Oprea: "A încurcat stânga cu dreapta"

Gabriela Zoană mai susține și că Iohannis, Orban și ”toți cei care reprezintă în acest moment Opoziția din România nu pot să ajungă la un consens politic, nici măcar în al doisprezecelea ceas. PNL își dorește cu tot dinadinsul ca România să eșueze în timpul exercitării președinției Consiliului Uniunii Europene, din motive electorale, însă acest lucru nu se va întâmpla.

România va trece peste aceste orgolii, iar poporul român va ști să îndepărteze din Parlamentul European, în luna mai, la vot, pe toți cei care au adoptat poziții anti-românești la Bruxelles.”

Citește și: Mesaj Junker. Tomac: Semnal de alarmă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel