Juncker, aplauze pentru Dăncilă: Suntem tratați ca niște prinți. Totul, perfect organizat!

Mircea F. Cristian / 11 ian 2019 / 13:51
Juncker, către ziariști: ”Suntem tratați ca niște prinți”
Descriere foto: Juncker, către ziariști: ”Suntem tratați ca niște prinți”

Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a avut o întâlnire oficială cu premierul Viorica Dăncilă, după care cei doi au susținut o conferință de presă.

Încă de la începutul conferinței de presă, Juncker a ținut să precizeze:

”Alerg de la o conferință de presă la alta de dimineață și toată dimineața mi-am pus următoarea întrebare: ce-o să mai spun la următoarea conferință de presă? Pentru că la prima am spus tot ce era de spus. Ei bine, în primul rând voi spune că noi, comisarii, suntem tratați ca niște prinți aici la București! Totul este perfect organizat, ceea ce este de bun augur pentru continuarea evenimentelor” (...) Am încredere în doamna Vorica Dăncilă că va face ca Europa să progreseze”, a fost unul dintre mesajele președintelui CE.

Tot vineri, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. De asemenea, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, au avut, la rândul lor, o întrevedere cu Jean-Claude Juncker.

Citește și:

Juncker, către un jurnalist: Lăsați-mă să-mi văd de treabă

Juncker-Iohannis, întâlnire: Un moment dificil