Julian Nagelsmann a refuzat Real Madrid. Motiv

Tehnicianul german Julian Nagelsmann, de la Hoffenheim, a confirmat că a fost contactat de Real Madrid, după demisia lui Zinedine Zidane din luna mai, dar a refuzat oferta clubului spaniool pentru că a pus familia sa pe primul loc, relatează ziarul Marca.

Nu pot spune că nu m-am gândit la ofertă. Cine ar fi închis telefonul, când este chemat de Real Madrid? FC Univers nu există şi nimic nu este mai mare decât Real Madrid. Am doar 30 de ani, cariera mea evoluează rezonabil bine şi în viitor voi avea altă oportunitate de a prelua o echipă de acest nivel. Iar familia mea nu a vrut acum să se mute în străinătate, a declarat Nagelsmann, ales cel mai bun antrenor din Bundesliga în sezonul 2017/2018.

Nagelsmann are contract cu Hoffenheim până în 2022, dar din 2019 va prelua RB Leipzig, cu care a semnat un acord pe patru ani. Real Madrid a semnat un contract luna trecută cu Julen Lopetegui, care a fost apoi concediat imediat de Federaţia Spaniolă de Fotbal din funcţia de selecţioner al naţionalei Spaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel