Judo. Corina Căprioriu, revenire. Gușă: Am avut multe discuții

Veste excelentă la început de an pentru judo-ul românesc. 

Campioana Corina Căprioriu a revenit în sportul de performanță. Corina a fost primită cu aplauze la Cluj, acolo unde s-au reunit toate loturile olimpice de judo.

"Corina a avut un 2017 cu două experienţe care au aşezat-o ca adult, ca şi campion. Una este de tip uman, s-a căsătorit, un eveniment fericit pentru că şi-a legalizat relaţia veche cu actualul soţ (n.r. - luptătorul Ştefan Gheorghiţă). Iar a doua experienţă a fost cea de spectator avizat al competiţiilor internaţionale de judo. Lucru care a convins-o în mod clar că se poate califica în continuare pentru marea performanţă. Am avut multe discuţii cu ea în care am lăsat-o să se lămurească singură asupra potenţialului ei de judoka actual şi viitor. Iar faptul că a luat decizia de a reveni în competiţii e o mare bucurie, nu doar pentru mine, ci pentru întreg judoul românesc şi mişcarea olimpică din România", a spus Guşă pentru Agerpres.

Preşedintele FRJ este convins că judoka română va avea în continuare rezultate de excepţie pe plan internaţional. "Cunosc bine categoria ei de greutate în plan internaţional (n.r. - 57 kg) şi sunt convins că după o perioadă de acomodare, cel mai târziu în toamna acestui an, vom putea vorbi despre rezultate mai mult decât semnificative ale Corinei. Concurenţa cu Loredana Ohâi pe această categorie e un fapt benefic care le va ajuta pe amândouă în carieră", a afirmat Cozmin Guşă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel