Judo: Alexandru Matei a ratat medalia de bronz la Mondialele de cadeţi

Sportivul român Alexandru Matei a fost învins de georgianul Nika Baciaşvili, miercuri, în meciul pentru medalia de bronz, la cat. 50 kg, în cadrul Campionatelor Mondiale de judo pentru cadeţi de la Almatî (Kazahstan).

Matei a trecut în optimi de cipriotul Petros Christodoulides, iar în sferturi a câştigat în faţa taiwanezului Chun-Kai Hsu, însă a pierdut semifinala cu francezul Romain Valadier Picard şi apoi meciul pentru bronz cu Baciaşvili şi s-a clasat pe locul 5. Tot la cat. 50 kg, Andrei Anghel a fost învins în optimi kazahul Ermahan Amandik.

La feminin, Giorgia Hagianu, campioană europeană de cadeţi în 2018, a pierdut în optimile cat. 40 kg în faţa Paulinei Turcan (Rep. Moldova). În limitele cat. 44 kg, Anne Brebinaru a fost întrecută în primul tur de italianca Asia Avanzato. România aliniază la Mondialele de cadeţi un lot de opt judoka, trei băieţi şi cinci fete, în concurs urmând să intre Alex Creţ (cat. 90 kg), respectiv Iasmina Covaciu (cat. 48 kg), Alexandra Paşca (cat. 52 kg) şi Florentina Ivănescu (57 kg). La competiţie participă 464 de judoka din 61 de ţări, 256 la masculin şi 208 la feminin.

Sursa: AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel