Judecătoarea care l-a închis pe Gică Popescu a promovat la ÎCCJ

Gica Popescu
Gica Popescu

Judecătoarea care l-a închis pe Gică Popescu a promovat la Înalta Curte de Casație și Justiție, condusă de judecătoarea Livia Doina Stanciu. 

Institutul Național al Magistraturii a afișat rezultatele obținute de magistrații care au candidat la concursul de promovare la ICCJ. Din 25 de magistrați, doar cinci au promovat la Instanța Supremă. Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs un număr de opt posturi de judecător la ÎCCJ.

Chiar dacă s-au înscris 25 de magistrați -  unii s-au retras, alții au picat la proba evaluării - doar șase judecători au susținut ultima probă din concurs. 

La Secția I civilă va promova judecătoarea Nicoleta Tandareanu de la Curtea de Apel Craiova. A obținut un punctaj total de 84,68. S-a luptat cu judecătoarea Catalina Antonela Bratuianu de la CA București, care nu a promovat.

VEZI și: Ce i-a spus Gică Popescu mamei sale după ce a fost condamnat

La Secția de contencios administrativ și fiscal, cele două posturi au fost ocupate de judecătoarele de la CA București:  Iuliana Maiereanu și Veronica Nastasie, care au obținut punctajul final de 94,43, respectiv 90,00.

La Secția penală, din cinci posturi vacante, au fost ocupate doar două. Unul dintre cele ele a fost ocupat de judecătoarea cunoscută în urma deciziei date în dosarul Transferurilor, în care i-a trimis după gratii pe Gică Popescu și ceilalți șapte inculpați- Anca Mădălina Alexandrescu de la Curtea de Apel București care a avut un punctajul final de 85,25, potrivit Lumea Justiției. Alături de ea a promovat judecătorul Aurel Gheorghe Ilie de la Curtea de Apel Craiova, care a avut un punctaj final de 83,25.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel