Judecătoare din Craiova, acuzată de șantaj sexual

judecata
judecata

Procurorii anticorupție au ridicat, miercuri, o judecătoare de la o secţie civilă a Curţii de Apel Craiova, pentru a fi audiată la sediul central al DNA, în legătură cu infracţiuni de şantaj şi corupţie sexuală, potrivit unor surse judiciare, informează Mediafax.

Carmen Mladen, judecător la Secţia comercială a Curţii de Apel Craiova, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu diverşi oameni de afaceri sau înstăriţi, despre care avea cunoştinţă că sunt căsătoriţi,după care le pretindea sume de bani sau foloase pentru a nu divulga informații care să le afecteze căsniciile, susțin sursele citate.

În ultimul caz, la care procurorii DNA au şi intervenit, ar fi fost vorba despre 5.000 de euro pretinşi de la un lichidator judiciar pentru a nu dezvălui amănunte din relaţia lor extraconjugală.

După audieri, procurorii anticorupție vor decide dacă judecătoarea Carmen Mladen va fi reținută sau dacă o vor cerceta în stare de libertate, cu interdicție.

În legătură cu acest caz, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat publicităţii următorul comunicat:

"În baza art. 42 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare, raportat la art. 95 alin. (1) lit. a )din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat azi, 13.06.2012, reţinerea şi arestarea preventivă judecătoarei Mladen Elena Carmen din cadrul Curţii de Apel Craiova-Secţia a II a civilă.

Solicitarea de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a fost prezentată Secţiei pentru judecători a CSM de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie /Unitatea Centrală, pentru presupuse fapte de şantaj".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel