Judecătoare din completul care l-a condamnat pe Dragnea, eliberată din funcţie de Iohannis

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de eliberare din funcţie a mai multor magistraţi, între care se numără şi judecătoarea Luciana Mera, membră în completul de cinci judecători care l-a condamnat pe Liviu Dragnea în dosarul DGASPC Teleorman. 

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie a Lucianei Mera, ca urmare a pensionării la 1 iunie. 

Preşedintele Klaus Iohannis a mai eliberat din funcţie ca urmare a pensionării şi alţi magistraţi. Astfel, şeful statului a semnat decretele privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Cluj a Ioanei-Cristina Morar, din funcţia de judecător militar colonel (r) la Tribunalul Militar Bucureşti a lui Sorin-Corneliu Petrean, din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a Cameliei Viviana Cimpoeru, din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a lui Dumitru Baciu. 

Ce alte decrete au fost semnate



De asemenea, şeful statului a semnat decretele de numire în funcţie a mai multor magistraţi. Astfel, preşedintele Iohannis a semnat numirea lui Victor Ştefan Achimescu în funcţia de judecător la Tribunalul Ilfov, a Mihaelei Banu în funcţia de judecător la Judecătoria Piteşti, a lui Teodor Borisov în funcţia de judecător la Judecătoria Tulcea, a lui Cristian Căpitănescu în funcţia de judecător la Judecătoria Piteşti, a Anei Cristina Ciobanu-Dordea în funcţia de judecător la Curtea de Apel Bucureşti, a Danielei Dima în funcţia de judecător la Tribunalul Vaslui, a lui Traian Dumitresc în funcţia de judecător la Judecătoria Deva, a Antoanelei Florescu în funcţia de judecător la Tribunalul Ilfov, a Claudiei Gherbovan-Silinescu în funcţia de judecător la Tribunalul Ilfov, a lui Marius Iosif în funcţia de judecător la Tribunalul Bucureşti, a Mirelei-Puica Stuparu în funcţia de judecător la Judecătoria Alexandria, a Mirelei Irina Vâlceanu în funcţia de judecător la Tribunalul Ilfov. 

Preşedintele a semnat şi un decret privind supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului de parteneriat şi cooperare dintre Uniunea Europeana şi statele sale membre, pe de o parte, şi Republica Singapore, pe de alta parte, semnat la Bruxelles, la 19 octombrie 2018. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel