Jose Mourinho rezistă cu greu: ”Fotbalul îmi lipseşte”

Jose Mourinho este liber de contract după despărţirea de Manchester United.

Jose Mourinho, liber de contract din decembrie 2018, a recunoscut că este nerăbdător să revină pe banca tehnică, însă aşteaptă în continuare "echipa potrivită".

"Este pentru prima oară când am avut suficient timp de reflecţie şi, totodată, prima oară după 20 de ani când sunt acasă în această perioadă a anului. Prietenii îmi spun că trebuie să profit de lucrurile de care nu am profitat niciodată. Însă, sincer, nu pot face asta. Nu sunt suficient de fericit. Fotbalul îmi lipseşte. Am focul în mine", a spus Mourinho într-un interviu acordat postului de televiziune Sky Sports.

Tehnicianul lusitan a dezvăluit, totodată, că a primit mai multe oferte, dar nu a dat curs niciuneia dintre ele. "Am avut această dorinţă de a spune 'Da' în mai multe rânduri, însă trebuie să aştept echipa potrivită", a adăugat el.

Selecționer Portugalia

Chestionat în legătură cu posibilitatea de a deveni selecţioner al Portugaliei, Mourinho a spus: "Deocamdată nu este un job potrivit pentru mine, să am un singur meci pe lună, iar în rest să-mi petrec timpul la birou, aşteptând doi ani un Campionat European şi alţi doi ani o Cupă Mondială. Încă nu. Dar într-o zi poate, iar dacă nu va fi Portugalia, atunci o altă selecţionată".

La începutul acestei luni, Sky Sports a anunţat că Jose Mourinho a refuzat o ofertă în valoare de 100 milioane euro venită din partea unui club chinez, care l-ar fi transformat în cel mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel