Jojo răspunde ferm criticilor fanilor: De acum o să vă spun şi eu ce cred

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă Jojo, a postat mai multe fotografii pe o reţea de socializare, ca răspuns pentru cei care au afirmat că  nu mai arată la fel de bine. 

"Înainte de a trage un pui de somn cu fetiță mea, am hotărât să postez două alte ipostaze ale aceeași fotografii postate mai devreme. Mi se văd ridurile de pe frunte, venele profunde de mâini, și sentimentul inegalabil de fericire pe care îl am de fiecare dată când îmi strâng copiii în brațe. Acum: sunt două unghiuri. Le puteți compară cu fotografia postată anterior. Asta ca să puteți analiză în voie dacă am față strâmbă, mai puțin strâmbă, sau foarte strâmbă.", a scris Jojo pe Instagram. 

Mesaj ferm 

"Mulți prieteni îmi spun că nu trebuie să răspund atacurilor răutăcioase din social media. Între timp însă, s-a votat și o lege împotriva bullying-ului, pentru spațiile de învățământ, e adevărat. Însă, ceea ce vreau eu să zic, cu tot calmul meu caracteristic, este că eu pot să arăt fix că o sperietoare de ciori. Și să postez asta. Însă acest lucru nu va da dreptul să jigniți, să folosiți enumerări pline de răutate, injurii, și alte lucruri.", a mai scris artista. 

"O să vă spun şi eu ce cred"

"Din acest moment, sunt pur și simplu foarte atentă la toți acești oameni care ne arată inutil cu degetul. Și care se folosesc de bunăvoința noastră pentru a improsca totul cu otravă. Eu am aici o comunitate de oameni faini, cu care împărtășesc aceleași idealuri! Și nu am de gând să va las să ne murdăriți aiurea conversațiile! Aveți chef să comentați murdar, răutăcios și plin de injurii? O să va spun și eu ce cred! Pentru că îmi educ copiii să crească fără frică și să nu se lase intimidați de cei care îi atacă inutil, îi poreclesc, îi batjocoresc sau încearcă să le scadă stimă de sine. Acest lucru este abuziv. Iar abuzul trebuie arătat, condamnat, și șters de pe față pământului! Nu puteți confundă liberă exprimare cu hate-ul! Ura nejustificată nu are nicio legătură cu liberă exprimare. E pur și simplu ceva ce eu nu voi tolera deloc de acum înainte! Swipe să vedeți profilul unei astfel de persoane, care din nevoia de a împrăștia și mai mult rău pe lume, a încercat să strice o conversație făină dintre mine și mămicile de aici!", a conchis Cătălina Grama. 

 
 
 
View this post on Instagram

Inainte de a trage un pui de somn cu fetita mea, am hotarat sa postez doua alte ipostaze ale aceeasi fotografii postate mai devreme. Mi se vad ridurile de pe frunte, venele profunde de maini, si sentimentul inegalabil de fericire pe care il am de fiecare data cand imi strang copiii in brate. Acum: sunt doua unghiuri. Le puteti compara cu fotografia postata anterior. Asta ca sa puteti analiza in voie daca am fata stramba, mai putin stramba, sau foarte stramba. Multi prieteni imi spun ca nu trebuie sa raspund atacurilor rautacioase din social media. Intre timp insa, s-a votat si o lege impotriva bullying-ului, pentru spatiile de invatamant, e adevarat. Insa, ceea ce vreau eu sa zic, cu tot calmul meu caracteristic, este ca eu pot sa arat fix ca o sperietoare de ciori. Si sa postez asta. Insa acest lucru nu va da dreptul sa jigniti, sa folositi enumerari pline de rautate, injurii, si alte lucruri. Din acest moment, sunt pur si simplu foarte atenta la toti acesti oameni care ne arata inutil cu degetul. Si care se folosesc de bunavointa noastra pentru a improsca totul cu otrava. Eu am aici o comunitate de oameni faini, cu care impartasesc aceleasi idealuri! Si nu am de gand sa va las sa ne murdariti aiurea conversatiile! Aveti chef sa comentati murdar, rautacios si plin de injurii? O sa va spun si eu ce cred! Pentru ca imi educ copiii sa creasca fara frica si sa nu se lase intimidati de cei care ii ataca inutil, ii poreclesc, ii batjocoresc sau incearca sa le scada stima de sine. Acest lucru este abuziv. Iar abuzul trebuie aratat, condamnat, si sters de pe fata pamantului! Nu puteti confunda libera exprimare cu hate-ul! Ura nejustificata nu are nicio legatura cu libera exprimare. E pur si simplu ceva ce eu nu voi tolera deloc de acum inainte! Swipe sa vedeti profilul unei astfel de persoane, care din nevoia de a imprastia si mai mult rau pe lume, a incercat sa strice o conversatie faina dintre mine si mamicile de aici! #stopbullying #cyberbullying #cyberbullyingawarness #AfaraDeAiciOameniMici

A post shared by MAMI pentru????ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) onFeb 1, 2020 at 6:16am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel