Jojo, povestea emoționantă din spatele numelui fiului ei. "Îl porecleau Moromete"

Cătălina Grama sau Jojo, așa cum este cunoscută, a povestit despre momentul în care i-a ales numele fiului ei. Iată care este și de unde i-a venit.

"La multi ani Achim Ioan, prima minune a vietii mele! La multi ani Ioana si Ion! Sa fiti fericiti, sanatosi, sereni si iubiti! Pe Achim l-a chemat numai Ioan pana in luna a saptea. Eram cu burtica mare pe un fotoliu, seara, cand am primit ideea de a-i adauga un nume. Ma uitam la Morometii si la un moment dat, domnul Victor Rebengiuc, in film Ilie Moromete, il striga puternic pe fiul sau: "Achimeee"! Nu stiu de ce si cum, insa in acel moment am stiut ca asa il va chema pe fiul meu", a scris Jojo într-o postare pe pagina de Instagram.

Cine îl poreclea pe copil "Moromete"

"Pe vremea aceea lucram cu colegii de la Divertis, si ei mi-au poreclit baietelul nenascut inca, "Moromete". Cert este ca desi Achim este si Ioan, un nume la fel de puternic si frumos, atunci, cineva de sus mi-a soptit ca asa trebuie sa fie numele lui. Cea mai incantata a fost bunica mea, pentru ca pe fratele ei mai mare il chema Ioachim.????Voi cum ati ales numele copiilor?", a adugat ea. 

 
 
 
View this post on Instagram

La multi ani Achim Ioan, prima minune a vietii mele! La multi ani Ioana si Ion! Sa fiti fericiti, sanatosi, sereni si iubiti! Pe Achim l-a chemat numai Ioan pana in luna a saptea. Eram cu burtica mare pe un fotoliu, seara, cand am primit ideea de a-i adauga un nume. Ma uitam la Morometii si la un moment dat, domnul Victor Rebengiuc, in film Ilie Moromete, il striga puternic pe fiul sau: “Achimeee”! Nu stiu de ce si cum, insa in acel moment am stiut ca asa il va chema pe fiul meu. Pe vremea aceea lucram cu colegii de la Divertis, si ei mi-au poreclit baietelul nenascut inca, “Moromete”.:) Cert este ca desi Achim este si Ioan, un nume la fel de puternic si frumos, atunci, cineva de sus mi-a soptit ca asa trebuie sa fie numele lui. Cea mai incantata a fost bunica mea, pentru ca pe fratele ei mai mare il chema Ioachim.????Voi cum ati ales numele copiilor?

A post shared by MAMI pentru????ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) onJan 6, 2020 at 11:35pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel