Jojo, mesaj emoționant despre copiii ei. "Am un sentiment magic de... întreg"

Cătălina Grama sau Jojo, așa cum este cunoscută, a postat un mesaj emoționant alături de o fotografie inedită cu fiica ei, Zora.

"Diminețile noastre uneori sunt agitate, alteori sunt line, că o simfonie de Mozart. În fiecare seară îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. În fiecare dimineață, deși uneori nu dorm suficient, mă trezesc cu sufletul bogat. Și atunci parcă mi se ia un val de pe ochi... și am un sentiment magic de... întreg. Nu știu cum să explic că să mă fac înțeleasă mai bine", a scris Jojo pe pagina de Instagram. 

Dacă ați avea de ales însă, ați alege să o trăiți din nou? 

"O mare parte din viață ne-o petrecem alergând după tot felul de lucruri, având senzația că totuși ne mai lipsește ceva. Eu am început să fac acest exercițiu zilnic. Să conștientizez că am de fapt tot. Că nu îmi lipsește nimic. Și să fiu recunoscătoare pentru tot ce mi se oferă. Viață e un cumul de pierderi și câștig. Dacă ați avea de ales însă, ați alege să o trăiți din nou? Așa cum este ea, cu suișuri și coborâșuri. Când le cuprind copiilor mei obrajii în palme și le privesc scânteile din ochi, știu că am făcut în viață asta ceva bun", a adăugat ea. 

 
 
 
View this post on Instagram

Diminetile noastre uneori sunt agitate, alteori sunt line, ca o simfonie de Mozart. In fiecare seara ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. In fiecare dimineata, desi uneori nu dorm suficient, ma trezesc cu sufletul bogat. Si atunci parca mi se ia un val de pe ochi... si am un sentiment magic de... intreg. Nu stiu cum sa explic ca sa ma fac inteleasa mai bine. O mare parte din viata ne-o petrecem alergand dupa tot felul de lucruri, avand senzatia ca totusi ne mai lipseste ceva. Eu am inceput sa fac acest exercitiu zilnic. Sa constientizez ca am de fapt tot. Ca nu imi lipseste nimic. Si sa fiu recunoscatoare pentru tot ce mi se ofera. Viata e un cumul de pierderi si castig. Daca ati avea de ales insa, ati alege sa o traiti din nou? Asa cum este ea, cu suisuri si coborasuri. Cand le cuprind copiilor mei obrajii in palme si le privesc scanteile din ochi, stiu ca am facut in viata asta ceva bun. #jurnaluluneiidealistepragmatice

A post shared by MAMI pentru????ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) onJan 27, 2020 at 11:52pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel