Jojo, dezvăluirea făcută în timp ce se află în vacanţă: "Mi-au fost cei mai buni prieteni"

Jojo şi Paul Ipate se află în vacanţă, în Ierusalim. Actriţa a dezvăluit pe pagina de socializare cine îi erau cei mai buni prieteni, în copilărie. 

Jojo a postat pe contul de Facebook o fotografie cu o pisică, alături de un mesaj emoţionant.

„În copilărie pisicile mi-au fost cei mai buni prieteni. Cumva am știut mereu să mă apropii altfel de o pisica decât de un câine. În vacanțele mele lungi de la Ceahlău le alergam ore întregi și până la urma tot prindeam câte una. Le spuneam povești, le mărturiseam toate bucuriile și fricile mele și cumva mi se parea că ele au o înțelepciune aparte, o profunzime pe care nu am descoperit-o în celelalte animale din universul meu.

Am fost un copil destul de sensibil, bolnăvicios și solitar. Puteam să mă joc cu copiii ore intregi însă cel mai bine mă simțeam atunci când mă aflam singura în gradină cu poveștile mele. Mi s-a părut mereu ca pisicile îmi pot ghici și interpreta esența, și poate că am fost și eu o pisica într-un univers paralel. Lenea lor, agilitatea lor, capacitatea de a vedea totul în întuneric, distanța aceea pe care o păstrau față de lume și pașii lor regali lipsiți de zgomot m-au făcut mereu să ador pisicile, desi sunt alergica la ele (...)", a scris Jojo pe contul de socializare.

(oar_w460)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel