John Kerry, surprins de un microfon deschis: Israelul, precis pe naiba!

Secretarul de stat John Kerry a fost surprins de un microfon deschis înainte de un interviu acordat Fox News în timp ce făcea comentarii pe marginea conflictului Israel - Gaza.

"Este o operațiune precisă pe naiba, e precisă pe naiba", i-a spus Kerry unui consilier înainte de interviul televizat, referindu-se la conflictul din Fâșia Gaza.

Comentariile lui par să critice asigurările date de guvernul Israelului că operațiunea din Gaza are un scop limitat, scrie Politico.

Vorbind la telefon cu consilierul său, Kerry a mai spus: "Trebuie să acționăm. Mulțumesc, John. John, cred că trebuie să acționăm în seara asta. Este o nebunie să stăm degeaba".

Oficialul a fost confruntat de moderatorul Chris Wallace, care l-a întrebat dacă sugerează că Israelul a mers prea departe prin operațiunea din Gaza.

Israel a lansat o operațiune terestră în Fâșia Gaza

 

"Este greu să ai astfel de operațiuni. Am reacționat, evident, cum ar face-o fiecare, cu respect față de copii și civili. Războiul e dur. Am spus asta public și o voi spune din nou. Susținem dreptul Israelului de a face ceea ce face acum", a răspuns Kerry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel