John Banu: Vocea străzii în România este în șoaptă, mai rău ca în comunism

Candidatul româno-american John și-a exprimat o îngrijorare personală, după aproape 1 an de când stă în România.

John Banu a fost invitat, joi seara, la TVR 1, în emisiunea ”Președinte de Votat”, unde a vorbit despre cum vede el acum viața politică în România:

”Sunt îngrjorat de această resemnare a cetățenilor, care este dureroasă. Este tristă și îngrijorătoare, ca ei să accepte ca cineva să le spună 'asta este situația, acceptați-o nu faceți nimic'. Ăsta este un spirit care nu a existat niciodată și este motivul pentru care am plecat din țară. Pentru că u am avut un cadru în care să mă dezvolt, un pluralism politic și de aceea am plecat. Această resemnare este un fel de revenire a comunismului. Îl vedem la colțul Bucureștului sau al țării cum se înfiripează. Asta este foarte îngrijorător”, a spus John Banu, la TVR 1.

”Asta este cel mai important: că poporul român se resemnează. Așteaptă ca cineva să spună: ăsta este fiul iubit al României; ăsta este și cu asta ați terminat povestea. Este o opinie bazată pe ce vîd, pe vocea străzii, care este foarte în șoaptă, mai rău ca în comunism”, a mai declarat John Banu, candidatul partidului Națiunea Română

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel