Joey Barton, copilul teribil al fotbalului englez, pus sub acuzare pentru vătămare corporală

Joey Barton, copilul teribil al fotbalului englez, acum antrenor al echipei de divizia a treia Fleetwood Town, a fost pus sub acuzare pentru vătămare corporală după un incident ce a avut loc la meciul din luna aprilie contra lui Barnsley, a indicat miercuri poliţia din comitatul South Yorkshire, citată de presa internaţională.

"Sâmbătă 13 aprilie 2019, un bărbat a fost rănit la faţă după un incident survenit în tunelul stadionului în jurul orei 17:00, după meciul dintre Barnsley şi Fleetwood", a precizat poliţia.

Barton, care are 36 de ani, l-ar fi lovit pe  Daniel Stendel, antrenorul german al lui Barnsley. Stendel a avut nevoie de tratament stomatologic de urgenţă.

Fostul mijlocaş al lui Manchester City şi Olympique Marseille, care neagă acuzaţiile ce i se aduc, va compărea în faţa tribunalului de primă instanţă din Barnsley pe 9 octombrie 2019.

Temperamentalul Barton, cunoscut mai ales pentru altercaţiile în care a fost implicat, o pregăteşte din iunie 2018 pe Fleetwood Town.

Mijlocaşul format la Manchester City a petrecut şase luni în închisoare în 2008, fiind condamnat pentru agresiune. El şi-a relansat apoi cariera la Queens Park Rangers, a jucat la OM în 2012-2013, apoi s-a întors în Anglia, la Burnley. După o scurtă experienţă la Glasgow Rangers, el a revenit la Burnley, care l-a dat afară în mai 2017, după ce jucătorul fusese suspendat 18 luni pentru că a pariat de 1.260 de ori pe meciuri de fotbal între 2006 şi 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel