Joe Perry, chitaristul formației Aerosmith, infarct pe scenă

Joe Perry, chitaristul celebrei formații Aerosmith, a suferit un infarct pe scenă, duminică noaptea, în timpul unui concert din Brooklyn susținut alături de prietenii său, Alice Cooper și Johnny Depp din trupa The Hollywood Vampires, conform publicației The New York Times, citează Agerpres.

Joe Perry, 65 de ani, susținea un concert la Ford Amphitheater, Coney Island Boardwalk, alături de Hollywood Vampires, supergrup din care mai fac parte, în afară de Alice Cooper și Johnny Depp și Robert DeLeo (Stone Temple Pilots) și Matt Sorum (Guns N' Roses și Velvet Revolver).

Perry nu s-a simțit bine în timpul concertului, conform relatărilor fanilor și, după ce a cântat o perioadă de timp stând jos, pe platforma tobelor, s-a ridicat în picioare și s-a îndreptat spre partea din spate a scenei unde s-a prăbușit. El a fost resuscitat pe loc de polițiști care asigurau securitatea evenimentului și a fost transportat la un spital din Coney Island unde a fost internat în stare critică.

Ulterior, starea sa a devenit stabilă. "Joe Perry este stabil și se odihnește. Frații săi din Hollywood Vampires și fanii îi doresc însănătoșire rapidă", conform unui purtător de cuvânt al formației.

[citeste si]

Joe Perry este membru fondator și principalul chitarist al formației Aerosmith, alături de care cântă din 1970.

Joe Perry a lansat și câteva albume solo dar și alături de formația sa, Joe Perry Project.

Formația Hollywood Vampires, care a concertat recent și în România, a fost înființată în 2015 de Perry, Alice Cooper și Johnny Depp ca pe un omagiu adus muzicii rock din anii '70 și rockerilor din acea generație care nu se mai află printre noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel