Jocurile Olimpice Tokyo 2020 - Un nou sponsor pentru Echipa Olimpică a României

COSR a semnat un parteneriat valabil trei ani pentru susţinerea Echipei Olimpice a României.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a semnat, joi, un parteneriat valabil trei ani cu o companie din domeniul distribuţiei şi furnizării energiei electrice pentru susţinerea Echipei Olimpice a României. Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că noul parteneriat va contribui la pregătirea sportivilor români pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

'Este o zi importantă pentru noi, acest parteneriat înseamnă consolidarea echipei care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Mai sunt 435 de zile până la debutul Jocurilor şi toţi ne dorim să ne îndeplinim visul. Sperăm ca Electrica Furnizare să ne lumineze drumul spre Tokyo 2020 şi să ne dea energia de a ne pregăti în cele mai bune condiţii pentru calificarea unui număr cât mai mare de sportivi şi a câştiga cât mai multe medalii', a spus Covaliu.

Proiecte COSR care vor fi sprijinite prin noul parteneriat

Corina Popescu, director general al companiei Electrica SA, a afirmat la rândul său: 'Şi noi suntem o echipă, la fel ca şi dumneavoastră. Un gest simplu, de a aprinde un bec, ascunde în spate o muncă de sute, de mii de ore, de sacrificii... totul pentru ca acel bec să se aprindă. La fel, sportivii români muncesc mii de ore pentru ca în acele 5-10 minte cât durează concursul să dea tot ce au mai bun şi să câştige. De aceea considerăm că avem un drum comun şi dorim să vă transmitem un pic din energia noastră. Mă bucur că Electrica poate să contribuie cu puţin la momentele în care sportivii români urcă pe podium'.

Printre proiectele COSR care vor fi sprijinite prin noul parteneriat se numără 'Samurai 2020', program prin care este oferită asistenţă specială pentru 38 de sportivi cu potenţial de a obţine medalii la JO 2020, promovarea sportivilor şi a Mişcării Olimpice din România, dezvoltarea bazei de selecţie pentru disciplinele olimpice, dar şi achiziţionarea echipamentelor tehnice şi sportive. La evenimentul de lansare a noului parteneriat au participat sportivii Horia Tecău şi Robert Glinţă, precum şi foştii campioni olimpici Elisabeta Lipă, Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, Cătălina Ponor, Doina Melinte şi Alina Dumitru.

Citește și:

Ivan Patzaichin, cea mai înaltă distincţie a Comitetului Olimpic

Brașov, candidatură oficială pentru organizarea ediţiei de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret din 2024


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel