Jocurile Olimpice Tokyo 2020 sub semnul fenomenelor meteo extreme. ''Pregătiţi pentru orice eventualitate''

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 - foto: @tokyo2020 - FB
Jocurile Olimpice Tokyo 2020 - foto: @tokyo2020 - FB

Membrii Comitetului de organizare a JO 2020 de la Tokyo trebuie să examineze în cele mai mici detalii condiţiile meteorologice care ar putea perturba Olimpiada de vară de la anul.

Organizatorii Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo au fost avertizați de oficialii World Rugby să fie pregătiţi pentru orice eventualitate, cu referire la condiţiile meteorologice care ar putea perturba Olimpiada de vară de anul viitor. JO 2020 de la Tokyo se vor desfăşura în perioada 24 iulie - 9 august.

Potrivit lui Alan Gilpin, directorul Cupei Mondiale de rugby din Japonia, membrii Comitetului de organizare a JO 2020 de la Tokyo trebuie să examineze în cele mai mici detalii acest aspect şi să fie gata de a muta, eventual în alte locaţii, disciplinele care ar putea fi afectate de riscuri naturale (condiţii meteo nefavorabile, cutremure, erupţii vulcanice etc).

Gilpin a afirmat, pe de altă parte, că nu regretă decizia de a anula trei meciuri ale turneului final de rugby, din faza grupelor (Noua Zeelandă - Italia, Anglia - Franţa şi Canada - Namibia), care nu s-ar fi putut desfăşura în condiţii normale din cauza puterii taifunului Hagibis, care a ucis 80 de persoane în arhipelagul nipon.

Când am văzut puterea taifunului, amploarea pagubelor pe care le produce, forţa sa, ne-am dat seama că ar fi fost nerealist să mutăm meciurile în alte oraşe şi, de asemenea, să punem pe drumuri miile de suporteri. M-am gândit de multe ori ce este mai bine de făcut, cred că am luat decizia cea mai bună, a spus Gilpin.

De asemenea, Gilpin i-a mai sfătuit pe organizatorii JO 2020 să profite de numărul mare de voluntari care se vor înscrie, în contextul unei afluenţe foarte mari de străini care vor dori să asiste la Olimpiada de vară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel