Jocurile Europene 2019. Ceremonia de primire în Satul Sportivilor Minsk- VIDEO

Jocurile Europene 2019. Ceremonia de primire în Satul Sportivilor Minsk-  VIDEO. foto: @olympicromania - FB
Jocurile Europene 2019. Ceremonia de primire în Satul Sportivilor Minsk- VIDEO. foto: @olympicromania - FB

Echipa României a participat, joi, la ceremonia oficială de primire în Satul Sportivilor la Jocurile Europene 2019 de la Minsk.

Trăgătorii Laura Coman, portdrapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene 2019, şi Alin Moldoveanu, portdrapelul României la Jocurile Europene de la Baku, din 2015, au plantat copacul România' la Minsk. Evenimentul, la care au participat câteva zeci de Comitete Olimpice Naţionale, printre care Franţa, Ucraina, Rusia, Grecia, Italia, Azerbaidjan sau Turcia, s-a desfăşurat în zona de spectacole a satului şi a avut parte de momente artistice şi de discursuri ale oficialilor.

JE 2019 - Participăm la toate disciplinele sportive

Printre cei care au vorbit sportivilor a fost şi preşedintele Comitetelor Olimpice Europene (EOC), Spyros Capralos. Şefii de Misiune ai Echipei Olimpice a României, Florin Mişcă şi Dragoş Tătaru, au fost alături de sportivii tricolori. România va participa cu 123 de sportiv la Jocurile Europene de la Minsk, programate între 21 şi 30 iunie. Reprezentanţii României vor concura la toate cele 15 sporturi şi discipline sportive din program: atletism, baschet 3x3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică - artistică, aerobică şi ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte - feminin, libere şi greco-romane, sambo, tenis de masă, tir sportiv şi tir cu arcul.

VIDEO

Vineri - ceremonia de deschidere oficială

Cel mai mare lot este cel de atletism, cu 21 de sportivi. Rezultatele obţinute la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masă, tir cu acul şi tir sportiv contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice - Tokyo 2020. La cea dintâi ediţie a Jocurilor Europene, care a avut loc la Baku, în Azerbaidjan, în 2015, Echipa Olimpică a României a cucerit 12 medalii - trei de aur, cinci de argint, patru de bronz. Vineri 21 iunie, TVR 1 şi TVR HD vor transmite ceremonia de deschidere, de la ora 22:00. Primii români care vor intra în competiţie vor fi fetele de la baschet 3x3, vineri, de la ora 11:00, contra Germaniei.

Citește și:

România - Anglia U21 | Rădoi, schimbare de strategie

EURO U21 | Romania Anglia U21 - Arbitrii meciului. Amintiri triste pentru români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel