Jocurile Europene 2019: Românii Vasilioglo şi Chintoan au pierdut în sferturi la lupte libere

Sportivii români Maxim Vasilioglo (cat. 74 kg) şi Rareş Chintoan (cat. 125 kg) au pierdut meciurile susţinute marţi în sferturile de finală la lupte libere, în cadrul Jocurilor Europene de la Minsk.

Vasilioglo l-a învins în optimile cat. 74 kg pe germanul Kubilay Cakici, dar a cedat în sferturi în faţa ucraineanului Vasil Mihailov. La cat. 125 kg, Rareş Chintoan l-a întrecut în optimi pe Shamhan Jabrailov (Rep. Moldova), dar a fost învins în sferturi de georgianul Ghici Macearaşvili. La cat. 57 kg, românul Andrei Dukov a pierdut în optimi în faţa armeanului Arik Barseghian, iar Mihai Palaghia a fost întrecut de spaniolul Taimuraz Friev Naskidaeva în optimi la cat. 86 kg. La judo, în concursul pe echipe mixte, România a fost învinsă de Olanda cu 4-1 în optimile de finală. România a cucerit până acum cinci medalii la Minsk, una de aur prin Laura Georgeta Coman, în proba de puşcă aer comprimat 10 m, argint prin Dacian Barna şi Andreea Bogati în proba de perechi mixte din concursul de gimnastică aerobică, şi trei de bronz, toate la sambo, prin Daniela Poroineanu (cat. 56 kg), Anda Mihaela Vâlvoi (cat. 64 kg) şi Alina-Petronela Păunescu (cat. +80 kg).

Marţi seara, Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs vor lupta pentru aur în proba de dublu mixt la tenis de masă. România participă cu 123 de sportivi la Jocurile Europene de la Minsk, programate între 21 şi 30 iunie. Reprezentanţii României vor concura la toate cele 15 sporturi şi discipline sportive din program: atletism, baschet 3x3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică - artistică, aerobică şi ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte - feminin, libere şi greco-romane, sambo, tenis de masă, tir sportiv şi tir cu arcul. Rezultatele obţinute la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masă, tir cu acul şi tir sportiv contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice - Tokyo 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel