Jocuri pe telefon. Cele mai bune aplicaţii pentru smartphone şi tabletă

Cele mai bune jocuri pe telefon, potrivit site-urilor de specialitate
Cele mai bune jocuri pe telefon, potrivit site-urilor de specialitate

Piaţa de gaming este într-o continuă creştere, mai ales că de câţiva ani buni plăcerea de a te juca nu mai este restrânsă de monitorul unui computer. Adaptarea jocurilor pentru dispozitive mobile precum laptop-urile, tabletele şi telefoanele mobile oferă o mai mare posibilitate gamerilor şi pasionaţilor de jocuri de a le accesa oricând doresc şi oriunde se află.

Această tendinţă presupune o continuă reinventare şi dezvoltare de jocuri noi, iar din acest motiv, marii creatori de jocuri se întrec în crearea celor mai interesante, interactive şi captivante jocuri. Iată, aşadar, care sunt cele mai bune jocuri pentru telefon şi tabletă. 

Minecraft: Pocket Edition - un joc perfect pentru telefon 

Deşi jocul a fost lansat cu ceva timp în urmă, acesta rămâne unul dintre cele mai populare jocuri la momentul actual, fiind potrivit pentru toate vârstele. Lumea jocului Minecraft este mai mult decât interesantă: poţi construi, te poţi bate cu oamenii răi şi poţi face cam tot ceea ce îţi doreşti. Există şi un mod de supravieţuire care se va dovedi util pe parcursul jocului şi trebuie menţionat că jocul beneficiază de update-uri frecvente. Ediţia pentru Android nu este cu mult diferită de cea pentru PC şi poate fi descărcată gratuit, iar versiunea premium poate ajunge până la 30 de lei.

Riptide GP series - este unul dintre cele mai populare jocuri de curse disponibile pe Android. În jocul Riptide GP series Renegade vei avea ocazia să joci rolul unui racer care-şi pierde din popularitate după ce este implicat în curse ilegale. Acesta este momentul în care începe misiunea ta, aceea de a-ți conduce racerul pe drumul cel mai scurt către performanţă. Jocul beneficiază de o grafică foarte plăcută şi are controale simple. Unul dintre avantajele achiziționării variantei premium (pentru numai 12 lei) este faptul că vei scăpa de orice fel de tip de reclame.

Cele mai bune trei jocuri gratuite 

  • Critical Ops - acesta face parte din noua generaţie de jocuri FPS şi este pe bună dreptate un joc care merită încercat. În această versiune te vei confrunta cu terorişti în diverse scenarii urbane sau poţi opta chiar să fii tu unul dintre terorişti. Jocul beneficiază şi de opţiunea de multiplayer care îţi permite să te joci alături de prietenii tăi. Deşi jocul se află într-o continuă dezvoltare, acesta atinge cele mai importante aspecte ale unui joc de shooting şi are update-uri frecvente.
  • Smash Hit - jocul te poartă într-o lume virtuală spaţioasă şi dinamică, pe care o vei parcurge mişcându-te în deplină armonia cu sunetul şi muzica, în timp ce vei zdrobi tot ce îţi iese în cale. Labirintul de cristal pe care îl vei parcurge îţi va solicita concentrare şi viteză de reacţie, întrucât se află într-o continuă mişcare şi este plin de capcane pe care trebuie să le eviţi. Vei avea la dispoziţie aproximativ 50 de camere cu obstacole, în 11 lumi diferite. Jocul poate fi descărcat din Google Play pentru Android şi este disponibil şi pentru tabletă.
  • Clash Royale - este un joc de strategie în care va trebui să te lupţi cu milioane de alţi jucători conectaţi online. Îţi vei crea propriul tău sat şi vei antrena trupe pentru război împotriva clanurilor rivale. Vei avea posibilitatea de a te alătura altor clanuri şi veţi împărţi carduri pentru a forma alianţe. În timpul jocului vei câştiga carduri şi vei pierde trofee atunci când vei fi înfrânt. Mai mult, vei putea fonda propriul tău clan şi invita apoi alţi jucători să ţi se alăture în lupta pentru dominaţia altor tărâmuri din joc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel