JOCURI OLIMPICE RIO, 2016, România - Norvegia, un meci pe viață și pe moarte LIVE SCORE

România este în fața unei calificări în faza sferturilor la Rio. După un debut dezastruos, unde hanbalistele au pierdut în meciurile cu Angola și Brazilia, duminică, acestea au de înfruntat reprezentanele Norvegiei, un meci care se anunță pe viață și pe moarte. Partida va fi transmisă pe TVR 1 de la orele 22,40.

Naționala României de handbal feminin a pierdut, duminică seară, la limită ultimul său meci din Grupa A la Jocurile Olimpice de la Rio, disputat împotriva Norvegiei, scor 27-28. Însă nu e totul pierdut, "Tricolorele" mai având o şansă să se califice în sferturi: Angola să învingă Spania în partida de la ora 01:50.

LIVE SCORE: România - Norvegia 27-28

...

Calculele hârtiei pentru calificarea în sferturi

România se califică  dacă obține minim un egal cu Norvegia, dar nu e neaparata nevoie de un punct in meciul cu Norvegia pentru a ne califica in sferturi la Rio! In acest moment, Romania, Spania si Angola au cate 4 puncte, iar care termina ultima intre ele este eliminata, potrivit sport.ro.

Asadar, in caz de egalitate de puncte intre doua echipe – situatia Romaniei de la Rio – se va lua in considerare ca prim criteriu de departajare golaverajul in cele cinci meciuri jucate in grupa.

Pierdem cu Norvegia iar Angola pierde cu Spania

În situatia in care Romania pierde  cu Norvegia, iar Angola pierde si ea cu Spania, Romania nu e 100% eliminata, ci are o sansa. Mai exact, trebuie sa bifeze un esec la trei goluri mai putin decat ar face-o echipa africana in fata Spaniei. Concret, in acest moment, Romania are un golaveraj de -10 goluri, iar Angola de -8. La o diferenta egala, conteaza numarul golurilor marcate (81) fata de 94 ale Angolei.

Pierdem cu Norvegia, iar Angola bate Spania

Totodata, exista si situatia in care Spania pierde contra Angolei, iar Romania si Spania ar fi la egalitate de puncte, daca nu invingem Norvegia. 

Ambele meciuri se termină egal

Mai exista si o ultima varianta, egal la Romania – Norvegia si Spania – Angola. Toate echipele ar face cinci puncte, caz in care primul criteriu de departajare e tot golaverajul, in aceste conditii ne-am califica de pe locul 4, depasind Spania, care ar avea -3, in timp ce noi avem -1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel