JOCURI OLIMPICE 2016. Adevărata problemă după evoluția Cătălinei Ponor și Drăgulescu

Anca Murgoci / 15 aug 2016 / 23:30

Ministrul Ionuț Vulpescu a vorbit despre rezultatul obținut de Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu luni, 15 august, la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Respectul nostru pentru Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor, doi campioni cu o carieră de excepție, care ne-au adus, în timp, mari bucurii. În această seară cei doi au fost cei mai vârstnici finalişti. La acest nivel vârsta nu iartă pe nimeni. Problema nu este însă a prezenței lor lăudabile, ci a absenței urmaşilor.

Cătălina şi Marian ne-au reamintit mai degrabă ce am reprezentat în sport. În orice competiție umană este nevoie de nostalgie, care îți dă identitate, dar şi de proiect, care înseamna dezvoltare. Suntem în momentul în care e nevoie urgentă de un proiect (şi) pentru sportul românesc", a scris ministrul Vulpescu pe Facebook.

[citeste si]

Cătălina Ponor a ocupat locul 7 în finala de la bârnă, luni, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în timp ce Marian Drăgulescu a ratat medalia de bronz la sărituri după ce s-a clasat pe locul al patrulea, la egalitate cu medaliatul cu bronz, japonezul Kenzo Shirai.