Jocul făcut de Iohannis cu telefonul lui Dăncilă. Invitația din 5 decembrie

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Președintele Klaus Iohannis a invitat-o, miercuri, pe premierul Viorica Dăncilă să-l sune ca să-l informeze sau să-i ceară opinia. 

”Aștept oricând consideră doamna premier că trebuie să mă informeze sau să-mi ceară opinia, este binevenită” spunea președintele Klaus Iohannis, în 5 decembrie. 

A doua zi, premierul Viorica Dăncilă a încercat să vorbească cu președintele Klaus Iohannis. 

”Doamna prim-ministru m-a sunat, totuși, ieri - n.r. 6 decembrie- și ce credeți că m-a întrebat?” a afirmat, râzând și apăsat, președintele.  

A dat răspunsul: ”Dacă am terminat analiza și când cred eu că voi da un răspuns. (...) M-aș fi așteptat, în toată această perioadă să mă sune și să întrebe: dl președinte, de ce nu ne dați un răspuns, care este problema? Această doamnă nu înțelege cum funcționează statul.”

Reacție dură, acidă a președintelui vine după ce a transmis public, către toate televiziunile și publicațiile online, că are toată deschiderea să vorbească cu premierul Viorica Dăncilă. Telefonul primit de la Guvern a fost folosit de președinte ca un atac împotriva Guvernului, motivându-și astfel lipsa de decizie și, în final, întregul blocaj al Guvernului, indiferent cine-l generează. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel