Urmărește emisiunea live


Joaquin Phoenix, reacţie nervoasă la filmările pentru Joker: Crezi că e amuzant să faci mişto de mine?

Actorul Joaquin Phoenix a avut o reacţie nervoasă la adresa colegilor de platou în timpul filmărilor pentru Joker. 

Chiar dacă actorul american a declarat iniţial că echipa şi actorii "s-au simţit bine" în timpul filmărilor pentru "Joker", Joaquin Phoenix a devenit vizibil agitat atunci când scenele tensionate au fost prezentate în timpul unei emisiuni televizate la care participa.

Joaquin Phoenix a fost invitat în emisiunea "Jimmy Kimmel Live!", în cadrul căreia a fost nevoit să-şi explice comportamentul bizar din timpul filmărilor pentru pelicula "Joker", conform Mediafax. 

Reacţie nervoasă la adresa colegilor de platou

În timpul unei scene, actorul pare foarte deranjat de felul cum este întrerupt de persoanele prezente pe platou şi poate fi văzut cum scrie ceva în timp ce este filmat.

"Şopteşti continuu, taci, dracului, frate! Încerc să găsesc ceva real aici", spune actorul. "Scuze, nu e mare lucru. Dar, de fapt, cam este. Ştiu că tu ai pornit chestia cu Cher, Larry. Crezi că e amuzant să faci mişto de mine? De parcă sunt o divă?", continuă Phoenix.

La scurt timp, vizibil nervos, Phoenix se ridică şi iese din cadrul camerei de filmat, actorul american putând fi auzit cum spune "nu pot face asta".

Phoenix a părut jenat de clipul difuzat de Jimmy Kimmel, actorul încercând să-şi explice cumva comportamentul.

"Ştii, uneori lucrurile devin tensionate pe platourile de filmare, mulţi oameni se află într-un spaţiu mic şi încerci din răsputeri să te agăţi de ceva. Aşa că te poţi enerva, dar această scenă ar fi trebuit să rămână privată", a declarat actorul. Mai apoi, Phoenix şi-a cerut iertare pentru limbajul folosit.

Lungmetrajul "Joker" a primit premiul Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia 2019. O producție Marvel, realizată după benzi desenate, filmul prezintă originea personajului Joker, un criminal sarcastic, interpretat de Joaquin Phoenix, în orașul Gotham undeva la începutul anilor '80.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel