Joachim Loew: Jucătorii sunt "la limita" capacităţilor lor

Calendarul fotbalului internaţional îi împinge pe jucători "la limita" capacităţilor lor fizice, iar apariţia altor competiţii ar fi nefastă, a estimat marţi selecţionerul german Joachim Loew, citat de AFP.

"Jucătorii şi-au atins limitele. Înfiinţarea unor noi competiţii chiar e lipsită de sens", a asigurat Loew, numit selecţioner în 2006, în ajunul meciului amical Germania - Argentina, de la Dortmund.

"Când aud că Mondialul cluburilor şi alte competiţii trebuie extinse şi remaniate, asta chiar că nu e de folos", a adăugat el.

În această săptămâni, 12 jucători convocaţi de obicei la naţionala Germaniei sunt indisponibili din cauza accidentărilor. După amicalul cu Argentina, naţionala lui Loew va evolua duminică în Estonia în preliminariile EURO 2020.

Luni, preşedintele comitetului director al lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, s-a arătat nemulţumit că Lucas Hernandez a fost convocat la naţionala Franţei, deşi fundaşul nu joacă la echipa de club din cauza problemelor la un genunchi.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel