JO 2016: Gimnastica românească, fără nicio medalie după 40 de ani

Gimnastul Andrei Muntean s-a clasat, marţi, pe locul 6 în finală la paralele, la Jocurile Olimpice de la Rio, unde România a încheiat fără medalie la această disciplină sportivă după 40 de ani.

Sportivul român Andrei Vasile Muntean a ocupat locul 6 în finala de la paralele a concursului masculin de gimnastică artistică, marți, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit Agerpres.

Muntean a fost notat cu 15,600 și a reușit o evoluție mai bună decât în calificări (15,466), când a prins finala de pe ultima poziție.

România nu a cucerit nicio medalie la gimnastică artistică la JO 2016, Marian Drăgulescu ocupând locul 4 în finala de la sărituri (cu aceeași notă ca medaliatul cu bronz), iar Cătălina Ponor terminând pe 7 la bârnă. Începând cu 1976, România a luat la fiecare ediție a Jocurilor Olimpice măcar o medalie la gimnastică artistică, bilanțul la acest sport fiind de 25 de medalii de aur, 20 de argint și 26 de bronz.

Aurul la paralele a fost câștigat pe ucraineanul Oleg Verniaev, cu 16,041, argintul a revenit americanului Danell Leyva, în timp ce rusul David Beliavski și-a asigurat bronzul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel