#Jesuisportocală. Daniel Zamfir, șocat de Crina Dobre (PNL): Control urgent!

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul PNL Daniel Zamfir a reacționat după ce a văzut mesajul Crinei Dobre, colega sa de partid, vizavi de înregistrările date publicității despre DNA Ploiești.

Politiciana, pentru a-și arăta susținerea față de procurorul Mircea Negulescu, Portocală, a notat pe Facebook: "Je suis Portocală! Nu știu ce minuni a făcut procurorul ăsta, dar i-a rupt pe penali".

Replica lui Daniel Zamfir a venit imediat pentru a o taxa pe Crina Dobre.

[citeste si]

"Hai, mai dați-o naibii! Chiar #jesuisportocală? Înțeleg că nu poți să îi iei de curați pe ăia din familia Cozma, dar de aici să ți-l faci icoană pe procurorul Portocală, mi se pare că se impune un control urgent la cap! Iar pentru PNL, un control urgent la... linia partidului!", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Ulterior, Crina Dobre a șters mesajul despre procurorul Mircea Negulescu. Ea și-a motivat decizia prin faptul că... a fost o glumă.

În acest context, amintim că preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că procurorul-şef al DNA, Laura-Codruţa Kovesi, a clarificat miercuri, în faţa presei, cu multe argumente, aspecte din activitatea instituţiei pe care o conduce şi a convins pe foarte mulţi români "de partea cui este adevărul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel