Jennifer Lopez şi Rodriguez s-au logodit oficial după o relaţie de doi ani

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Rodriguez s-au logodit weekendul trecut în Los Angeles printr-o ceremonie somptuoasă, la care au fost prezenţi numeroşi prieteni şi invitaţi celebri ai cuplului, relatează ediţia online a ziarului spaniol ABC.

În luna martie, Jennifer Lopez şi Rodriguez au anunţat că se logodesc după o relaţie de peste doi ani. Cei doi au declarat că plănuiesc o nuntă în stil mare, în timpul căreia copiii lor vor avea un rol important. Jennifer Lopez are doi copii, gemenii Maximilian David şi Emme Maribel, cu fostul ei soţ Marc Anthony, în timp ce Alex Rodriguez are două fiice, Ella Alexander şi Natasha Alexander, cu fosta lui soţie Cynthia Scurtis.

Deşi cei doi s-au arătat destul de rezervaţi în a oferi detalii despre viitoarea ceremonie care le va uni destinele, actriţa a mărturisit că bărbatul pe care l-a ales să-i fie alături pentru restul vieţii este 'foarte special'. Ea a dezvăluit, totodată, că doreşte o nuntă în stil mare, cu mulţi invitaţi şi mai ales cu o slujbă religioasă la biserică.

'Mi-ar plăcea să mă căsătoresc la biserică, deoarece nu am fost până acum cununată în stil religios', a declarat Jennifer Lopez.

Ce doi, care se vor căsători anul viitor, au decis să organizeze însă o ceremonie de logodnă înainte de căsătorie. Vineri, 27 septembrie, actriţa şi fostul jucător de baseball şi-au invitat rudele şi prietenii apropiaţi la o ceremonie care a avut loc la Los Angeles, urmată de o amplă petrecere care, potrivit revistei People, s-a încheiat în zori, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel