Jennifer Lopez, dată în judecată. Scandal la Hollywood

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Șoc la Hollywood! Celebra Jennifer Lopez a fost dată în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor după o postare pe Instagram.

Jennifer Lopez a fost dată în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor după ce, în 2017, a postat pe Instagram Story o imagine cu ea și Alex Rodriguez.

Agenția Splash News and Picture este cea care susține că deține drepturi de autor pentru imaginea postată de JLo. 

„Lopez a folosit imaginea fără autorizație sau permisiune de la reclamant ca să facă acest lucru. Mai exact, Lopez sau cineva care a acționat în numele ei, a copiat fotografia și a distribuit-o pe Instagram, pe contul @jlo, într-un story postat pe 7 noiembrie 2017. Fotografia este creativă, distinctă și valoroasă", se arată în documentele de la tribunal.

„Datorită statutului de celebritate al subiectului și calității și imaginii, reclamantul (și fotograful pe care îl reprezintă) se aștepta să câștige profit din licențierea fotografiei. Folosirea neautorizată de către reclamată aduce daune pieții existente sau viitoare ale fotografiei. Postarea de pe Instagram a făcut ca fotografia să fie disponibilă imediat zecilor de milioane de followers și consumatori de știri de entertainment, care, în alte condiții ar fi fost interesați să vadă versiunea licențiată a fotografiei în revistele și ziarele care sunt clienții reclamantului".

Compania care a dat-o în judecată pe Lopez cere daune în valoare de 150.000 de dolari și interzicerea ca Lopez și echipa ei să mai posteze vreodată acea imagine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel