Jeff Horn - Terence Crawford, meci pentru titlu mondial. Decizie de ultimă oră

Box
Box

Meciul pentru titlul mondial dintre Jeff Horn şi Terence Crawford a fost amânat.

Așadar, meciul dintre boxerul australian Jeff Horn, campionul mondial en titre la categoria welter, versiunea WBO, şi challenger-ul său Terence Crawford, prevăzut pe 14 aprilie la Las Vegas, a fost amânat. Decizia a fost luată după ce americanul s-a accidentat la o mână în timpul unui antrenament, au anunţat joi promotorii galei, citaţi de AFP.

Pentru moment nu a fost anunţată o dată nouă pentru această confruntare.

Leziune la mâna dreaptă

'Crawford a suferit o leziune la mâna sa dreaptă, în cursul unei sesiuni cu un sparring partener, iar o nouă dată de disputare a meciului urmează să fie fixată, a explicat echipa pugilistului de la antipozi.

[citeste si]

Jeff Horn, în vârstă de 30 ani, a cucerit centura de campion WBO în luna iulie 2017, când l-a învins pe filipinezul Manny Pacquiao. El şi-a păstrat apoi titlul, triumfând în luna decembrie împotriva englezului Gary Corcoran, pe care l-a învins prin KO tehnic în repriza a 11-a.

Terence Crawford, care are tot 30 de ani, este neînvins în 32 de meciuri, însă a luptat până acum la o categorie inferioară de greutate, super-uşoară. Pe 19 august 2017, Crawford a fost primul boxer care a reunificat principalele patru centuri internaţionale la super-uşoară (WBO, WBC, WBA şi IBF). După această performanţă, americanul a decis să treacă la categoria welter, notează Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel