Jeff Bezos a cumpărat cea mai scumpă vilă din L.A. cu 0,12% din averea sa

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, ar fi cumpărat cea mai scumpă proprietate din Los Angeles, California.

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, ar fi cumpărat cea mai scumpă proprietate din Los Angeles, California, de la David Geffen, pentru 151 de milioane de euro, conform The Verge. Anunțul a venit de la The Wall Street Journal, care a transmis că Bezos a cumpărat „Warner Estate", o proprietate care se întinde pe 36.000m2.

Cu toate acestea, suma uriașă de aproximativ 150 de milioane de euro nu reprezintă decât 0,12% din averea sa totală, de 121 de miliarde de euro.

Construcție care a durat o decadă

Warner Estate a fost concepută în anii '30, pentru Jack Warner, care a fost președintele Warner Bros. Construcția proprietății a durat 10 ani și are terase, case pentru oaspeți, un teren de tenis, dar și unul de golf.

Este imposibil de imaginat cât de bogați sunt cei mai înstăriți oameni din lume. 1% din cel mai bogat procent al planetei pot cumpăra avioane și insule doar din dobânzile lunare ale economiilor lor.

Impozit 0%

Un lucru important de notat este că Amazon nu a plătit niciun euro impozit în SUA, pe un profit de 10,1 miliarde euro, în 2018. Cu toate acestea, pentru 2019 va plăti 150 milioane euro la un profit de 12,2 miliarde euro.

Statele Unite ale Americii au fost conduse de astfel de oameni, care dețin corporații și utilități. Amazon Web Services, de exemplu, este baza unei mari porțiuni a web-ului, iar acesta este unul dintre motivele pentru care noi, oamenii simpli, am plătit mai multe taxe decât a plătit vreodată fondatorul Amazon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel