Jean Paler, grav bolnav. Inima mai funcționează doar la 30% din capacitate

Jean Paler
Jean Paler

Îndrăgitul actor Jean Paler trece prin momente grele. Inima lui a obosit să mai bată, motiv pentru care viața lui depinde acum de un aparat care întârzie să vină și care are rolul să îi ajute inima să bată regulat.

În prezent, inima lui Jean Paler mai funcționează doar la 30% din capacitate. Pentru a duce o viață normală, actorul are nevoie de un defribilator, doar că aparatul nu mai ajunge, deși a fost comandat.

Actorul a fost nevoit să spună stop spectacolelor, după ce medicii de la Spitalul Fundeni l-au sfătuit să se interneze, având diagnosticul fibrilație continuă, pentru care trebuie să-și monteze un defibrilator.

Jean Paler se simte foarte rău!


"Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorul Chioncel mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu știu când va fi adus, este decontat de Casa de Asigurări. Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente. Sper să fiu pe 30 martie la Sala Palatului, la spectacolul lui Vasile Muraru", a declarat Jean Paler pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel