Jean-Claude Juncker salută realegerea lui Iohannis

Juncker
Juncker

Președintele în exercițiu al Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a salutat realegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. 

„Felicitări, Klaus Iohannis pentru realegerea dumneavoastră ca președinte. Susținerea puternică a poporului român pentru opțiunile dumneavoastră fără echivoc pentru o țară pro-europeană vine într-un moment important pentru Europa. Știu că pot conta pe rolul activ al României pentru a duce mai departe proiectul european", a scris Jean-Claude Juncker, luni, pe Twitter, scrie Mediafax. 

Oficialul european a atașat postării și scrisoarea prin care îl felicită pe Klaus Iohannis.

Redăm mai jos textul integral al scrisorii:

„Dragă domnule președinte,

În numele Comisiei Europene, dar și personal, vreau să vă transmit cele mai călduroase felicitări pentru realegerea dumneavoastră ca Președinte al României. Susținerea puternică a poporului român pentru opțiunile dumneavoastră fără echivoc pentru o țară pro-europeană vine într-un moment important pentru Europa.

Știu că pot conta pe rolul activ al României pentru a duce mai departe proiectul european și am încredere că veți plasa contribuția României pentru o Uniune mai puternică.

Fie ca Declarația de la Sibiu și angajamentele asumate prin aceasta să ne ghideze acțiunile pentru ca Uniunea Europeană să continue să aibă un viitor al unității", conform documentului atașat pe Twitter de Jean-Claude Juncker.

Biroul Electoral Central (BEC) anunță, luni, că a centralizat până acum 99,67% dintre voturile pentru turul II al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis obținând 65,88% dintre voturi, iar Viorica Dăncilă - 34,12%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel