Jason Momoa, călcat de un buldozer

Jason Momoa Foto: Facebook
Jason Momoa Foto: Facebook

Actorul Jason Momoa a anunțat că nu poate începe filmările pentru Aquaman 2 deoarece "a fost călcat de un buldozer" în  Hawaii, unde protestează față de construirea unui telescop uriaș pe un teren considerat sacru de localnici.

„Ne pare rău Warner Bros. Nu putem filma" Aquaman 2. Pentru că Jason a fost călcat de un buldozer, în timp ce încerca să oprească pustiirea pământului său natal. Asta nu se va întâmpla. Nu vă lăsăm să mai faceți asta. Destul, este suficient. Mergeți în altă parte", este mesajul postat pe contul de Instagram al actorului.

Jason Momoa protestează alături de mii de localnici care se opun construirii unui telescop de înaltă performanță pe muntele Mauna Kea, cel mai înalt vârf din Hawaii, un loc considerat sacru de băștinași.

Vulcanul inactiv cu o înălțime de 4.207 metri și o vechime estimată la un milion de ani, este considerat un loc sacru, aici fiind îngropați mulți dintre strămoșii locuitorilor insulei.

Pe munte există deja mai multe observatoare astronomice, dar cel față de care se opun acum Momoa și alți localnici, numit Thirty Meter Telescope (TMT), ar costa 1,4 miliarde de dolari și ar urma să fie de patru ori mai mare decât restul celorlalte.

Vezi și: Jason Momoa va juca în filmul 'Sweet Girl' pentru Netflix

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel