Jaqueline Cristian: Sunt fericită de tragerea la sorţi, nu am mai jucat până acum cu Sorana Cîrstea

Jucătoarea română Jaqueline Cristian (207 WTA) a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este fericită de faptul că o va întâlni în primul tur la BRD Bucharest Open pe Sorana Cîrstea, favorita numărul 5 a turneului, precizând că nu a mai întâlnit-o până acum într-o partidă oficială.

"Este un tablou foarte interesant, sunt multe meciuri echilibrate. Vom avea nişte tururi foarte bune. Sunt fericită pentru tragerea mea (n.r. - cu Sorana Cîrstea). De abia aştept să joc. Pe mine mă interesează să joc, mai puţin împotriva cui. Am ocazia asta şi vreau să profit din plin. Eu cu mingea am treabă, nu cu adversara. Nu am jucat niciodată cu Sorana, acum două luni şi ceva cred, am făcut un antrenament împreună. Dar va fi ceva diferit, pentru că atunci abia începusem să jucăm afară. Deci nu mă pot lua după acel antrenament. Bineînţeles că am foarte multe lucruri de studiat până la meci, dar voi fi pregătită atunci când voi intra pe teren. Fiecare are şansa ei, când intri pe teren este 50 la 50%", a menţionat ea. 

"Mulţumesc organizatorilor că au încredere în mine şi în celelalte fete care au primit wild card. Pentru mine înseamnă foarte mult acest turneu. În primul rând se desfăşoară acasă, iar în al doilea rând este turneul în care am câştigat primul meu meci în circuitul WTA. Mă simt foarte bine să joc pe aceste terenuri, sunt foarte motivată", a mai spus Cristian.

Jaqueline Cristian (207 WTA) va juca în primul tur al turneului BRD Bucharest Open cu Sorana Cîrstea (77 WTA), cap de serie numărul 5, conform tragerii la sorţi care a avut loc sâmbătă. 

Jucătoare din 29 de ţări participă la ediţia 2019 a turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari şi găzduit în perioada 13-21 iulie de Arenele BNR din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel