Japonez, cărăuș de cocaină, mort la bordul unui avion

Cocaina
Cocaina

Un japonez în vârstă de 42 de ani, care ingerase 246 de pliculeţe cu cocaină, a decedat la bordul unui avion pe ruta Mexic-Japonia, au informat autorităţile mexicane, citate de AFP.

Potrivit unui comunicat al procuraturii din statul mexican Sonora (nord-vest) dată publicităţii duminică, bărbatul se îmbarcase la Bogota, schimbase avionul la Ciudad de Mexico, având drept destinaţie finală oraşul Narita, din centrul Japoniei.

Avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă vineri dimineaţă pe aeroportul din Hermosillo, capitala statului Sonora, din cauza deteriorării stării de sănătate a pasagerului.

"Personalul şi-a dat seama că un pasager suferea de convulsii şi a cerut aterizarea de urgenţă la Hermosillo", a precizat procuratura în comunicatul citat. După aterizarea la ora 02:25 vineri, "doctorii veniţi să acorde pasagerului primul ajutor au constatat că acesta decedase".

O autopsie a indicat că moartea a survenit ca urmare a unei supradoze din cauza prezenţei a 246 de pliculeţe cu cocaină  – de 2.5 cm lungime şi o lăţime de 1 cm – , în intestinul şi în stomacul pasagerului.

Autorităţile au informat că bărbatul, identificat ca Udo N, a murit din cauza unui edem cerebral cauzat de o supradoză de droguri.

Vezi și: Trump, susținere neașteptată: zid privat la frontiera cu Mexicul 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel