Jane Fonda: Am crezut că voi muri singură

Robert Redford si Jane Fonda, o   pereche nemuritoare
Robert Redford si Jane Fonda, o pereche nemuritoare

Actriţa Jane Fonda, care a sărbătorit săptămâna trecută împlinirea a 80 de ani, a mărturisit că în tinereţe nu s-a aşteptat niciodată să ajungă la vârsta de 30 de ani, informează Reuters. 

Nu mi-am imaginat (vârsta de) 30, a declarat Fonda pentru revista People în cadrul unui interviu publicat miercuri. 

Am presupus că nu voi trăi mult şi că voi muri singură şi dependentă de ceva. Nu am crezut că dacă voi trăi atât voi fi plină de viaţă şi sănătoasă şi că voi fi capabilă să muncesc în continuare. Sunt recunoscătoare, a adăugat vedeta. 

Mama lui Jane Fonda s-a sinucis când actriţa avea 12 ani, iar în acelaşi an tatăl ei, actorul Henry Fonda, s-a recăsătorit. 

Ea a vorbit în trecut despre suferinţa în urma bulimiei, a abuzurilor din copilărie şi a dependeţei de droguri cu efect halucinogen. 

Fonda a fost recompensată cu primul său premiu Oscar în 1972, la vârsta de 35 de ani, pentru rolul din filmul Klute, iar următoarea statuetă a primit-o în 1978 pentru drama Coming Home, a cărei acţiune se petrece în timpul Războiului din Vietnam. 

Fonda a devenit o activistă împotriva conflictelor armate şi pentru apărarea drepturilor femeilor, a lansat o adevărat isterie cu seria de înregistrări video cu exerciţii fizice, s-a căsătorit de trei ori şi este nominalizată pentru rolul principal din seria TV Grace and Frankie la cea de-a 24-a ediţie a premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild Awards), gală ce va avea loc pe 21 ianuarie. 

Actriţa a împlinit 80 de ani la 21 decembrie. 

Sunt recunoscătoare că am devenit mai bună în cei 80 de ani, a mărturisit ea pentru People adăugând că este mai puţin critică şi iertătoare, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel